Τρόποι Πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής


Χρεωστικές ή Πιστωτικές κάρτες

Μπορείς να πληρώσεις μέσα από το ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς με χρωστικές ή πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Maestro όλων των τραπεζών, χωρίς κάποιο επιπλέον κόστος.

Τραπεζικό έμβασμα ή e-Banking

Εύκολα, γρήγορα και ασφαλή μπορείτε να κάνετε τις συναλλαγές σας μέσω τραπεζικών εμβασμάτων ή ηλεκτρονικών πληρωμών μέσω e-Banking. Καταθέστε τα χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό. Παρακαλούμε να αναγράψετε τον κωδικό παραγγελίας κατά την πληρωμή. Μετά την κατάθεση του ποσού στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής στο support@eflame.gr για να προχωρήσει η διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας. Τυχόν επιπλέον επιβαρύνσεις προκύπτουν από χρεώσεις της τράπεζας που αναλαμβάνει τη διεκπεραίωση της συναλλαγής. Αυτά τα έξοδα καλύπτονται από τον πελάτη.

Τράπεζα Πειραιώς -> Αρ. Λογαριασμού: 5212085824568 IBAN: GR4601722120005212085824568 (κάτοχος λογαριασμού Παύλος Χατζημιχαϊλίδης)

Αντικαταβολή

Επιπλέον έξοδα 2.10 ευρώ. Για να ενεργοποιηθεί η δυνατότητα πληρωμής με αντικαταβολή, θα πρέπει η παραγγελία σας να είναι τουλάχιστον 5 ευρώ!

Πληρωμή στο κατάστημα

Κατά την παραλαβή των προϊόντων με μετρητά. Δεν υπάρχει κάποιο επιπλέον κόστος.