Αποστολή Προϊόντων

Αποστολή Προϊόντων


Aποστολές σε όλη την Ελλάδα

Ποιο είναι το κόστος αποστολής?
Για αποστολές σε όλη την Ελλάδα το κόστος είναι 3.10€, ενώ αν η παραγγελία σας είναι άνω των 40€ και κάτω από 2kg, είναι δωρεάν.

*Το κόστος μπορεί να μεταβληθεί σε περίπτωση μεγάλου όγκου ή βάρους, πάντα κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
Παραγγελίες άνω των 2kg βάρους επιβαρύνονται με 0,70€ για κάθε επιπλέον κιλό.

Ποιος θα μου παραδώσει την παραγγελία μου?
Ο συνεργάτης μας για αποστολές σε όλη την Ελλάδα είναι η ΕΛΤΑ Courier.

Σε πόσες μέρες θα την παραλάβω?
Ο χρόνος αποστολής είναι από 1 έως και 5 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Τα δέματα παραδίδονται από Δευτέρα έως και Παρασκευή 08:00 – 20:00. Στην περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η παράδοση της παραγγελίας σας ο μεταφορέας θα σας αφήσει ένα σημείωμα για τον τρόπο παραλαβής και επικοινωνίας με το πλησιέστερο σε εσάς υποκατάστημα της ΕΛΤΑ Courier.
*Οι χρόνοι αποστολής ενδέχεται να μεταβληθούν λόγω αστάθμητων παραγόντων όπως: μη άμεση διαθεσιμότητα του προϊόντος, απεργίες, καθυστερήσεις μεταφορικών εταιριών, αργίες, εορτές κ.τ.λ.


Παραλαβή από το κατάστημα

Ποιο είναι το κόστος παραλαβής;
Η παραλαβή από το κατάστημα δεν έχει κάποιο επιπλέον κόστος.

Πότε μπορώ να παραλάβω;
Ο χρόνος ετοιμασίας της παραγγελίας σας είναι από 1 έως και 3 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα παραγγελίας. Η παραλαβή γίνεται από Δευτέρα έως Παρασκευή, 09:00-17:00.

Πως θα ενημερωθώ για την παραλαβή της παραγγελίας μου;
Μόλις η παραγγελία σας είναι έτοιμη, θα ενημερωθείτε μέσω email και τηλεφώνου για την παραλαβή της. Η παραγγελία σας θα παραμείνει διαθέσιμη στο χώρο μας για 5 εργάσιμες ημέρες.


Παρακολούθηση παραγγελίας

Μπορώ να παρακολουθήσω σε ποια φάση βρίσκεται η παραγγελία μου?
Κάθε πελάτης, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του, λαμβάνει ένα email επιβεβαίωσης της παραγγελίας. Εντός αυτού βρίσκεται ένας μοναδικός κωδικός παραγγελίας. Με τον κωδικό αυτό είναι δυνατή η παρακολούθηση της παραγγελίας σας στο σύστημα μας. Βρες την παραγγελία σου τώρα εδώ!